Bemutatom a fóti gyermekotthon területét

Mint tudjuk, “valakik” szemet vetettek a fóti kastélyra és annak csodálatos parkjára. A kormány azt a látszatot kelti, hogy a gyermekek Fóton korszerűtlen, tömegszerű intézményekben élnek, távol a várostól, ezért el kell őket költöztetni onnan. Azt már bebizonyítottam, mennyire átlátszó, hamis érvelés ez, de azt még nem mutattuk meg, hogy is néz ki az otthon most. Jöjjenek velem!
‼️Fontos, hogy minél több emberhez eljusson a valóság, kérem, osszák meg ezt a bejegyzést!

A bejegyzés trackback címe:

https://szelbernadettblog.blog.hu/api/trackback/id/tr914810956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 Szél Bernadett vagyok.
Mondták, hogy a nők nem valók a politikába, mert nem bírjuk a karaktergyilkosságot. Akkor ezt elfelejthetik, mert erre már biztosan rácáfoltam. Léphetünk tovább. Lépjünk jó nagyot. Távolra azoktól, akik csak ezt látják a politikában, és közel azokhoz, akiknek mindez a bőrére megy. Ott van a lényeg. Velük van dolgunk. És mi vagyunk azok, akik tesszük a dolgunkat -- és mindenhol ott vagyunk. A boltban, a kórházban, a cégben, a gyárban, az iskolában, a piacon, az otthoni "láthatatlan munkában". Ebben a blogban mutatom, én mit adok hozzá a közös történetünkhöz. Figyeljenek, jöjjenek, és vigyázzanak: a nyugalom megzavarására alkalmas témák következnek, a szerző azon erőteljes igényével, hogy változzanak a dolgok. Tartsanak ki és tartsanak velem!

 

 

süti beállítások módosítása